Årsmöte och filmvisning, 15 mars 2020

Välkomna till filmvisning och årsmöte söndagen den 15 mars på Centrumbiografen Folkets hus i Torsås!

Hållpunkter

  • 15.00 – 16.30 Filmen The Biggest Little Farm visas. Läs om filmen nedan.
  • 16.30 – 17.30 Smörgåstårta
  • 17.30 – 18.00 Årsmöte

Delta på de aktiviteter som intresserar dig. Filmen är även öppen för allmänheten och är gratis.

Naturskyddsföreningen i Torsås gör nu ett försök att nå sina medlemmar digitalt. På detta vis kan vi lättare meddela, påminna och även informera om nykomna aktiviteter. Många medlemmar har anmält sina e-postadresser och vid detta utskick inför årsmötet skickar vi både per post och digitalt och på så vis märker ni om er e-postadress är registrerad. Om ni önskar höra från oss digitalt vänligen skicka er e-postadress till kerstin.bergkvara@telia.com. Naturligtvis får de som inte har e-postadress fortfarande brev per post.

Ni kan nu enkelt få kontakt med styrelsen då vi nu skaffar en e-postadress: torsas@naturskyddsföreningen.se

Vi har även skapat en Facebooksida Naturskyddsföreningen i Torsås. Gå in och gilla oss där och få information om våra aktiviteter via sociala medier!

Om biofilmen:

The biggest little farm. Filmen är en dokumentär om ett par i USA som lämnade stadslivet för att med blod, svett och tårar som insats förvandla 80 hektar död mark till ett fruktbart jordbruk, helt och hållet baserat på ekologiskt hållbara praktiker och med biologisk mångfald som ledord. Med så många olika arter av växter och djur som möjligt upprättas ett mikrokosmos i total harmoni. Eller totalt kaos. En lika dramatisk som hjärtevärmande berättelse om John och Molly som trotsar den moderna urbanismen för att definiera en annan typ av modernt leverne.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.